top of page

Magamról

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, írd meg nekem azt vagy hívj telefonon!

Grünhut Éva vagyok, Pécsen született, a jeruzsálemi Héber egyetemen végzett, magyarul és angolul beszélő idegenvezető.

Magyarországon végzett felsőfokú tanulmányaim után (pszichológia és gyógypedagógia), úgy döntöttem, hogy nekivágok a világnak és meg sem álltam Izraelig. Ez immáron 13 éve történt, és azóta megtaláltam a helyem ebben az izgalmas, sokszínű, cseppet sem egysíkú világban.

Természetesen, mint minden kezdet, ez sem volt egyszerű. De az évek során rengeteg barátot és élményt szereztem, megtanultam, hogy minden történetnek, minden eseménynek több olvasata van, semmi sem fekete vagy fehér.

Jeruzsálemi tanulmányaim során megismerkedtem ennek a csodálatos helynek a törénelmével, földrajzával, régészeti és vallási érdeklődésem gyarapodott. Útjaim során szeretném ezt a tudást és a hétköznapi élet során szerzett tapasztalatimat kombinálni. És hát természetesen ez egy olyan fejlődés, amit sohasem lehet befejezni, hiszen minden nap egy újabb régészeti feltárást, politikai fordulatot vagy gasztronómiai felfedezést tartogat!

Amikor valaki úticélként tűzi ki Izraelt és a Közel-Keletet, minden bizonnyal nagy elvárásokkal és izgalommal teszi ezt, vagy mert egy egyedülálló spirituális világban szeretne elmerülni, vagy mert a modern történelem sodrása érdekli, vagy pedig egyszerűen tengerpartra és kikapcsolódásra vágyik.

 

Mindezt megtalálja itt, és ebben nagyon szívesen lennék vezetője, útitársa és segítője, hogy egy élményekben gazdag és tartalmas út emlékeivel térjen haza.

20190714-_K0A7436.jpg

+972 54-327-1683

eva.greenhat@gmail.com

Kapcsolatfelvétel

Üzenetét elküldtük.

bottom of page