top of page

Galileai-tó környéke - Teljes Nap

’A Galileai-tónál az Úr békét suttog’ John Greenleaf Wittier. Adjuk át magunkat a víz csobogásának, a természet szépségének és nyugalmának Jézus és a tanítványok kedvenc helyén. 

PROGRAM LEÍRÁS:​

Galileai-tó, vagy más néven Kinneret, észak Izrael gyöngyszeme. A tengeszint alatt található tó és környéke különösen hangsúlyos, mivel itt volt Jézus és a tanítványok fő tevékenységi területe.

 

Túránk során olyan fontos szent helyeket látogatunk és elevenítünk fel itt történt eseményeket, mint a Boldog Mondások Hegye, ahol a Hegyi Beszéd hangzott el, Tabgha , a Hal- és kenyér szaporítás temploma, vagy Péter Primátusának helyszíne.

 

Nemcsak a templomokban gyönyörködhetünk, de magával ragadó a természet szépsége és nyugalma is. Utunk során hosszabban elidőzünk Kapernaumban is, az egykori város romjai között, ahol Jézus a zsinagógában tanított, meggyógyította Péter anyósát és a sánta embert.

 

Természetesen kihagyhatatlan Yardenit, a Jordán folyó partján található keresztelőhely is.

 

Átutazóban szót ejtünk Tiberias zsidó örökségéről, a római város romjairól, híres rabbi sírokról.

 

A Galileai-tó felejthetetlen élményt nyújt minden idelátogató számára. Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van étterem foglalásra a tó parján, ahol meg lehet kóstolni a híres Szent Péter halat, vagy hajókázásra a Kinnereten.

 

A FELTÜNTETETT ÁRAK NEM TARTALMAZZÁK AZ UTAZÁS KÖLTSÉGEIT ÉS BELÉPŐ JEGYEKET.

For more information call me at
+972 54-327-1683 or write to me
clock-icon.png

TELJES NAP

location-icon.png

NEVEZETESSÉGEK: 

  • Galileai-tó

  • Boldog Mondások Hegye

  • Tabgha

  • Kapernaum

  • Yardenit

  • Tiberias

Kapcsolatfelvétel

Üzenetét elküldtük.

bottom of page